De SJOELBAK is altijd weer een leuk oud Hollands spel waarbij een factor geluk geen onbelangrijke factor is. Wie na 3 beurten het hoogste aantal punten heeft is de winnaar.

Dit LIMBODANSSPEL is een leuk item bij een buurt- of familiefeest.Het is altijd weer een hilarisch schouwspel om de lenigheid van de deelnemers te aanschouwen.

ZAKLOPEN in reuze zakken is altijd een leuk schouwspel voor de toeschouwers. Het is mogelijk om met twee personen tegelijk in de zak te springen. Dit maakt het extra leuk.

Deze TWISTERMAT van 5.00 x 5.00 meter bestaat uit 4 speelhoeken waarop tegelijkertijd gespeeld kan worden. Deze aanrader is uitermate geschikt om de saamhorigheid te vergroten. Dit spel wordt compleet met speelbord geleverd.

De FUNSLANG is een leuke slang waarin twee teams van ca 5 personen tegen elkaar een parcours afleggen. Door het blind achter elkaar aanlopen geeft dit bij geen goede samenwerking een leuk domino effect.

STELTLOPEN geeft altijd weer leuke momenten voor de toeschouwers, want met de mond weet een ieder nog hoe het moet. Er zijn stelten voor kinderen of volwassenen.

TOUWTREKKEN behoeft geen nadere uitleg. Het sterkste ( uitgekooktste) team wint.