Het SPRINGKUSSEN KLEIN is een leuk springkussen voor de aller- kleinsten onder ons voor een zeer scherpe prijs. Met zijn beschermnetten en een klein basketballnetje is het een echt feest. Er kunnen ca 5 kinderen tot de leeftijd van ca 5 jaar tegelijk in springen.

Het BLAUWE KASTEEL is met zijn afmeting van 3,50 x 3,50 meter een springkussen die in bijna elke tuin geplaatst kan worden. Hiermee doet u de springridders en prinsessen een groot plezier. Er kunnen ca 8 kinderen tegelijk op het kussen.

De JUNGLE is heel leuk en zeer gedetailleerd. Het kussen heeft hoge wanden en een brede opstap. Op de wanden staan ontzettend leuke plaatjes, passend binnen het Jungle-thema. De afmetingen zijn ca 4,00 x 5,00 meter en is geschikt om met ca 10 kinderen tegelijk te springen
EEN ECHTE AANRADER!!!

De SUPER AAP heeft leuke, vrolijke plaatjes op de binnenwanden en dansende apenkop tijdens het springen. Het kussen is overdekt(afneembaar dak) en heeft een brede opstap. Door het nieuwe veiligheidssysteem kunnen de kinderen niet over de wanden klimmen. . De afmetingen zijn ca 5,50 x 6,50 meter en is geschikt om met ca 20 kinderen tegelijk te springen

Het CIRCUS heeft leuke, vrolijke plaatjes op de binnenwanden en palen. Het kussen is overdekt (afneembaar dak) en heeft een brede opstap. Door het nieuwe veiligheidssysteem kunnen de kinderen niet over de wanden klimmen. De afmetingen zijn ca 4,00 x 5,00 meter en is geschikt om met ca 12 kinderen tegelijk te springen.

De FUNHOUSE is een leuk klein peuter- springkussen met een echte mini- glijbaan. Dit is de garantie voor heel veel speelplezier. Er kunnen ca 5 kinderen tot de leeftijd van ca 5 jaar tegelijk in springen.