Deze mooie en vriendelijk ogende ABRAHAM is circa 4,50 meter hoog dus een echte opvaller die van grote afstand is te zien.
Onze vriend is makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde sporttas en blower. Abraham is met twee personen simpel op te zetten.

Het JUBILEUMHART is een mooi opvallend hart van ca 3 meter hoog. Dit hart is uitermate geschikt bij bruiloften, of je liefde te verrassen met Valentijn. Het hart is makkelijk te vervoeren in bijgeleverde sporttas en blower, en met twee personen simpel op te zetten.

SARAH is erg mooi en vriendelijk, zij is circa 4,30 meter hoog, dus nadrukkelijk aanwezig
Deze dame is makkelijk te vervoeren in bijgeleverde sporttas en blower, en met twee personen simpel op te zetten.

Omdat de mensen een steeds gekkere aandachtstrekker voor de 50-jarige willen hebben dan dat wat men gewend is, hebben wij een unieke SARAH EN ABRAHAM van ruim 4 meter in de jaren 50 badstijl in ons assortiment. Hierdoor wordt de jarige met een nog gekkere feestpop verrast!

Deze ZWAAIENDE BABY is een grappig feestfiguur om voor in de tuin of op de oprit te plaatsen wanneer er een kindje geboren is.
De afmeting van ruim 3 meter hoog is een opvallende maar wel een gepaste hoogte voor een echte verrassing!! De “kleine” is makkelijk te vervoeren in bijgeleverde sporttas en blower, en met twee personen simpel op te zetten.

Deze OOIEVAAR is erg mooi en vriendelijk, hij is circa 3,5 meter hoog. Deze leuke vogel is makkelijk te vervoeren in bijgeleverde sporttas en blower, en met twee personen simpel op te zetten.